راهنمای جامع سفارت هند و اخذ ویزا - طراحی سایت و فروشگاه ساز رایگان و سایت ساز رایگان | دامین رایگان

راهنمای جامع سفارت هند و اخذ ویزا

برای دریافت ویزای هند چه مدارکی لازم است؟ سفارت هند کجاست؟ در راهنمای سفارت هند، به این سوالات پاسخ می‌دهیم.

مقاله‌های مرتبط:

هند یا هندوستان که نام رسمی آن جمهوری هندوستان است، کشوری در جنوب آسیا بوده که پایتخت آن دهلی نو است. دهلی نو منطقه‌ای شهری درون کلان‌شهر دهلی محسوب می‌شود. هند با کشورهای پاکستان، چین، بوتان، نپال، تبت، برمه و بنگلادش همسایه است. همچنین این کشور با خلیج فارس، خلیج بنگال و اقیانوس هند، مرز آبی دارد.

وجود دیدنی‌های زیاد، فرهنگ کهن و پربار و هزاران جاذبه‌ی دیگر باعث شده است تا افراد زیادی با تور هند راهی سرزمین هفتاد و دو ملت شوند. هند از جمله کشورهایی است که برای سفر به آن نیازمند دریافت ویزا هستید. بعد از ارائه درخواست و تحویل فرم‌ها به سفارت هند، ظرف ۴ روز کاری ویزای توریستی شما آماده خواهد بود.

دریافت ویزای توریستی هند از طریق کارگزار این سفارت در شهرهای تهران، اصفهان و مشهد به صورت حضوری و همچنین به صورت آنلاین امکان‌پذیر است.

در ادامه همراه کجارو باشید تا آدرس سفارت هند و مدارک مربوط به این سفارت را با هم مرور کنیم.

سفارت هند کجاست؟

سفارت هند در ایران در تهران، خیابان بهشتی، خیابان میرعماد، خیابان نهم، شماره ۲۲ قرار دارد.

موقعیت سفارت هند در تهران روی گوگل مپ

مقاله‌های مرتبط:

  • تلفن: ۵-۸۸۷۵۵۱۰۳
  • فکس: ۸۸۷۴۵۵۵۷
  • تلفن بخش ویزا: ۸۸۷۵۵۱۰۲
  • آدرس سایت سفارت هند: سایت رسمی سفارت هند در تهران
  • ایمیل عمومی: hoc.tehran@mea.gov.in
  • ایمیل بخش کنسولی: cons.tehran@mea.gov.in
  • آدرس سایت کارگزار سفارت: سایت کارگزار سفارت هند در ایران
  • آدرس دفتر کارگزار سفارت هند در تهران: تهران، بلوار آفریقا (جردن)، بن بست آناهیتا، پلاک ۲، طبقه اول

ساعات کاری سفارت هند

سفارت هند روزهای یکشنبه تا پنج‌شنبه از ساعت ۹ صبح تا ۱۲:۳۰ ظهر آماده ارائه خدمات به مراجعین است.

هزینه ویزای هند

برای دریافت ویزای توریستی هند، متقاضیان باید مبلغ ۴۲۰ هزار تومان بپردازند. برای مشاهده هزینه انواع ویزاهای هند می‌توانید به این صفحه مراجعه کنید. ارائه فرم درخواست ویزا و پرداخت هزینه‌ی آن، ضمانتی برای تایید ویزای شما نیست. همچنین مبلغ پرداخت‌شده قابل بازگشت نخواهد بود.

مدارک ویزای توریستی هند

ویزای توریستی هند به کسانی ارائه می‌شود که قصد بازدید از این کشور را دارند. دارندگان این ویزا اجازه کار کردن در این کشور یا اقامت بیشتر از مدت زمان تعیین شده را ندارند.

۱. کپی از فرم درخواست ویزا که در سایت ویزای هند آپلود کرده‌اید.

مقاله‌های مرتبط:

فرم درخواست ویزا باید به صورت کامل، دقیق و به زبان انگلیسی پر شود. این فرم را می‌توانید در سایت ویزای هند ببینید.

۲. دو قطعه عکس جدید سایز پاسپورت

۳. اصل پاسپورت (و پاسپورت‌های قدیمی) به همراه کپی از تمام صفحاتی که مهر ورود/ویزا دارند.

اعتبار پاسپورت باید حداقل ۶ ماه بعد از زمان خروج شما از هند باشد.

۴. کپی از شناسنامه

۵. کپی از بلیت برگشت

منبع: زومیت



امکان ثبت دیدگاه وجود ندارد.

راه های ارتباطی :

گفتگوی تلفنی

02166057992

رضا سرور میزبانی وب پر سرعت

هاست,چت روم,نمایندگی هاست,آلمان,آمریکا,سرور مجازی,پر سرعت,رضا سرور,میزبانی وب پر سرعت,هاست پر سرعت,سرور ارزان,رضا,